Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kapcsolat

Huszonnyolc Hungary Kft.
Telefonszám: +36 30 224 1463
info@28hungary.hu

Szavazás

Érdekelne-e a webshopban megvásárolható pólók mintáival ellátott gyerekruha? (body, póló)

Igen, biztosan vennék 40% Talán vennék 10% Biztosan nem vennék 27% Nem érdekel | Nem érint gyerekruha 22%


Flag Counter

» Adatkezelés | Data Management

Adatkezelés

Általános tudnivalók
A HUN28 Webshop (üzemeltetője: Huszonnyolc Hungary Kft.) - továbbiakban Üzemeltető - tiszteletben tartja az oldalt felkereső személyek - továbbiakban Felhasználó - személyes adatokhoz fűződő jogait.
Jelen nyilatkozat információt nyújt, hogy Üzemeltető milyen adatokat tart nyilván, miként használja fel, továbbá az adattovábbításról és a Felhasználó által kért adatmódosítás és adattörlés lehetőségéről ad tájékoztatást.
Az adatfelvétel, felhasználás és továbbítás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.
A 28hungary.hu oldal látogatásának és használatának feltétele, hogy a látogató előzetesen elolvassa és elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat teljes tartalmát.

2. Adatok felvétele, felhasználása és továbbítása
a., Adatfelvétel és felhasználás
A 28hungary.hu oldalról történő megrendeléshez regisztráció szükséges. A regisztrációkor megadott adatok a számla kiállításához és a megrendelt termék kiszállításához szükségesek.
A személyes adatok megadása minden esetben önkéntes, az adatkezelés jogalapja a Felhasználó hozzájárulása, amelyet adatai megadásakor ad meg.
Az adatok kezelője  a webáruház tulajdonosa.
Regisztrációkor és megrendeléskor megadandó személyes adatok:
- Név
- Számlázási és szállítási cím
- Telefonszám
- E-mail cím
- Cég esetében:   - cégnév és adószám
Félbehagyott regisztráció vagy az adatok megadása esetén az oldal elhagyásával személyes adatot nem tárol el rendszerünk.
A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.
A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.
b., Adattovábbítás
Az oldal használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes és név nélküli adatait bizalmasan kezeljük, biztonságosan tároljuk, a Felhasználó hozzájárulását meghaladó módon  nem használjuk fel és nem továbbítjuk harmadik fél részére.
Kivételt képez ez alól a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok Postának/futárszolgálatnak történő továbbítása. Ezen adatok a következők:
- Név
- Szállítási cím
- Telefonszám
A megrendelés teljesítését az akcio-shop.hu  webáruház  saját kezűleg  végzi.

3. Adattárolás, adatmódosítás és törlése
Az Adatvédelmi törvény értelmében  Felhasználónak jogában áll rögzített adatairól tájékoztatást kapni.
Jogában áll adatainak törlését, helyesbítését kérni, ezt bármikor írásban megteheti.
Adatait a megadástól számított 5 évig őrizzük meg, amennyiben erről másképp nem rendelkezik.
A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
Felhasználó által megadott adatok valótlansága, hiányossága vagy pontatlansága illetve a jelen Nyilatkozatban foglalt feltételek  vagy a vonatkozó jogszabályok megsértése esetén nem áll módunkban felelősséget vállalni!
A rendszert érő bármilyen támadásból, jogosulatlan behatolásból származó adatbázis sérülésért, adatlopásért vagy egyéb kárért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

4. Tájékoztatás
Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglalt rendelkezésekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen, peren kívül  megegyezni nem tudnak, a jogviták eldöntése a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok előtt történik.
Az Üzemeltető jelen Nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket - a vonatkozó jogszabályok keretein belül - bármikor módosíthatja, mely módosításokat a Felhasználó az oldal megnyitásával tudomásul veszi és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
Adatvédelmével kapcsolatban a webáruház email címén/ telefonszámán elérhetőségen szívesen állunk rendelkezésére.

Biztonság
A  webáruház OpenCart alapokon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Jogviták rendezése
Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-97100/2016.


 

VIII. data Management

General information 
HUN28 Webshop (operator:Huszonnyolc Hungary Kft.) - hereinafter referred to as the Operator - respecting people visited the site - User hereinafter - the rights of personal data. 
This declaration provides information that the Operator shall record what information, how to use it, as well as the transmission of data and user data modification and deletion of data requested by the possibility of giving the information. 
the data collection, use and transfer in accordance with the law. 
the condition of site visits and use 28hungary.hu to pre-read and agree to this Privacy Policy entire contents of the visitor.

2. To add, use and transmission of data

A.: Data collection and use 
required for the registration akcio-shop.hu side orders. The registration information given on the invoice and the ordered product delivery are necessary. 
Enter your personal data is always optional, data management legal basis for the user's consent that you enter when entering data. 
The data manager of the shop owner. 
When you register and place your order to be granted a personal statement: 
- Name 
- Billing and delivery address 
- Phone number 
- E-mail 
- for Company: - company name and tax number of 
abandoned registration or in case of entering the data leaving the page personal data are not stored in our system. 
As you browse the web technical information will be recorded (such as log files the form containing the user's IP address, the time you visited the page URL) that is personally identifiable information can not be used, but for statistical purposes. The system will store data on the user's computer in the form of so-called cookies (cookies). Identify the cookies on the user's person are not suitable, and during the session live. 
To use the web system in your browser authorized for use cookies, otherwise some functions can not function. 
B.: Data transmission 
of personal and anonymous information provided during the use of the page confidential treated, stored safely, not to be used or forwarded to third parties. way beyond the user's consent 
exception to this transmission of the data needed to fulfill the order of Post / courier service. These data are as follows: 
- Name 
- Shipping Address 
- Telephone number 
of order fulfillment is performed by the akcio-shop.hu shop yourself.

3. Data storage, data modification and cancellation 
under the Data Protection Act Users have the right data recorded to be informed. 
You have the right data deletion, rectification, you can still writing. 
Your data are retained for five years from the date of the grant, if otherwise not have. 
The ordered product a bill whose storage is stored in the manner and time required by law. 
in case of violation of conditions or applicable law, user-defined data are false, incomplete or inaccurate or THIS STATEMENT, we can not take responsibility! 
the system is worth any attack or unauthorized incision database from injuries, damages, or other adatlopásért responsibility, we can not assume.

4. Information on 
the provisions of the Privacy Policy, the provisions of the Hungarian law shall prevail. If the event of a dispute, the parties are not able to peacefully reach an agreement out of court, before the Hungarian courts have jurisdiction to resolve the dispute occurs. 
The provisions of the Declaration Operator present - you can always change that changes the user's page by opening note - within the framework of relevant legislation understand and agree to be bound to recognize. 
online store e-mail addresses / phone number of the contact details on the disposal please contact us regarding your privacy.

IX. Safety

This shop operating in Linux / PHP-based information system, security of proper use does not pose a risk, but we recommend that you take the following precautions: Use antivirus and spyware protection software fresh database, install the operating system security updates. purchase of the Website constitutes acceptance errors associated with Internet technology and technical limitations of knowledge and technology with the Customer.

X. Disputes Settlement

We are committed to the use of alternative dispute resolution for consumer disputes settlement.

The use of online dispute resolution platform requires registration system of the European Commission, and after login to the consumer submit a complaint via the website if you failed to immediately rectify the jogvitáját the enterprise.

Following the submission of the complaint to the ODR platform immediately forward it to the other party. Subsequently, the concerned should agree on an alternative dispute resolution forum, which will act on the matter between them eventually.About the forums, are entitled to act in their case, the platform shall inform the parties. Once the Agreement is born of a dispute settlement forum, the online platform way forward in the complaint.

If the parties can not agree within 30 days, or if the platform can not identify the basis of the data submitted an alternative dispute resolution forum, which has the power to act, the further processing of the complaint is not made.

Data management registration number: NAIH-97100/2016.

 

NGIyZ